Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


        Αγαπητοί γονείς

    Ευχόμαστε να είστε όλοι υγιείς και δυνατοί !

 Προσπαθώντας να υλοποιήσουμε την εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν από το ΥΠΑΙΘ την Παρασκευή 20/3/2020 σας ενημερώνουμε ότι πρέπει  οι μαθητές/τριες του σχολείου μας να αποκτήσουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο  στη σελίδα https://register.sch.gr/students/ στην οποία υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες.

  Μόλις καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τα ψηφιακά τμήματα του σχολείου θα ειδοποιηθείτε με νέο ηλεκτρονικό μήνυμα στο οποίο θα σας κοινοποιηθεί ο σύνδεσμος link της  πλατφόρμας στην οποία δημιουργήθηκε η τάξη που φοιτά ο μαθητής /τρια καθώς και σχετικές οδηγίες ώστε να εισέλθει  μία φορά σε αυτήν και να γίνει μέλος.

        Σας ενημερώνουμε επίσης ότι:

Ø  Για κάθε μαθητή θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστός λογαριασμός.

          Ελπίζουμε στην κατανόησή σας λαμβάνοντας υπόψη ότι:

1.       Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς καμία επιμόρφωση όλα τα στελέχη της εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να υλοποιήσουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα.
2.      Υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στη  δημιουργία των ψηφιακών τάξεων και στη διαχείριση τόσο των μαθητικών λογαριασμών όσο και των λογαριασμών των εκπαιδευτικών λόγω τεράστιου φόρτου δεδομένων στην ιστοσελίδα του ΠΣΔ.

Ø  Παρακαλούμε να επισκέπτεστε  το Blog (ηλεκτρονική σελίδα) του σχολείου μας,στο οποίο καθημερινά κάνουμε αναρτήσεις ανακοινώσεων ( με οδηγίες) του ΥΠΑΙΘ  και δικές μας .

Ø    Επίσης στο Blog του  σχολείου μας οι μαθητές μας και οι γονείς μπορείτε να βρείτε  εκπαιδευτικό / ψυχαγωγικό υλικό (ασκήσεις ,γρίφους, σταυρόλεξα, διαδραστικά παιχνίδια, προτάσεις για βιβλία-ταινίες -video, κ.ά.) για δημιουργική απασχόληση .                                                                  
Το  υλικό αυτό θα ανανεώνεται καθημερινά.

  Καλή δύναμη σε όλους/ες  και  μένουμε  σπίτι  για να προστατεύσουμε όχι μόνο  εμάς αλλά και  αυτούς που αγαπάμε.

                                      Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου